Concert pascal
MOPAN Suceava

La data de 4 iunie orele  17:40  politiștii  SPR  5  Dărmănești  au  fost  sesizati  prin S.N.U.A.U. 112 de către o femeie de 20 ani din Pătrăuți că la domiciliul ei, tatăl acesteia de 39 ani, este agresiv si a lovit mai multe persoane. S-a stabilit faptul ca femeia care a facut sesizarea locuiește împreuna cu concubinul său de 26 de ani, dar și cu mama și fratele său, în Pătrăuți.

La data de 4 iunie orele 18:00, pe fondul consumului de alcool, tatăl femeii a devenit agresiv și i-a lovit pe ceilalți membri ai familiei. A fost identificat agresorul de 39 de ani, care a recunoscut că a provocat scandal la domiciliu și că i-a agresat fizic pe membrii familiei sale. Au fost întocmite formularule de evaluare a riscului ocazie cu care s-a constatat ca există risc iminent asupra vieții și integrității membrilor familiei, solicitându-se emiterea ordinului de protecție provizoriu împotriva numitului Rotariu Sorin.  Politiștii au emis ordin de protecție provizoriu, pe o perioadă de 5 zile și au procedat la evacuarea agresorului. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ” Violență în familie” cercetările urmând a fi continuate de către lucrători din cadrul Secției nr 5 de politie Rurală Dărmănești.

Un bărbat din Pătrăuți și-a ieșit din minți și și-a bătut toată familia de la soție până la concubinul fiicei sale. Fata de 20 de ani a chemat Poliția să-l potolească, 7.4 out of 10 based on 13 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.4/10 (13 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava