Craciun in Bucovina

Un investitor australian vrea să construiască un nou stadion cu o capacitate de 15.000 de locuri în municipiul Suceava. Anunțul a fost făcut de primarul Ion Lungu în cadrul unei conferințe de presă. El nu a dorit să dezvăluie numele investitorului spunând doar că este un investitor serios.

”Vă dau o veste în premieră. A venit săptămâna trecută un investitor serios care vrea să investească într-un stadion nou”, a spus Lungu. El a adăugat că australianul și-a exprimat dorința de a investi în întregul complex sportiv însă a fost informat că Sala Polivalentă se va construi cu fonduri de la Guvern. Ion Lungu a mai spus că investitorul australian nu este singur ci are parteneri italieni. Investiția în noul stadion se ridică la circa 15 milioane de euro.

Un investitor australian vrea să construiască un stadion de 15 milioane de euro în municipiul Suceava, 9.3 out of 10 based on 3 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.3/10 (3 votes cast)
Administraţie
  • Raspopitul

    Auzi braul.Eu credeam ca, investitorul australian vrea sa investeasca intai in echipa de Liga a 2- a. Ce jocuri se pun la cale? Ca nu o veni australianul sa faca o investitie care din start este neprofitabila si sa dea pe apa Sucevei 15 mil. euros.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Karls Jobs 2018
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava