Comenzi MOPAN Suceava

Un șofer de 18 ani s-a ales cu dosar penal după ce a fost prins la volan cu un permis fals. Vineri seara, un echipaj din cadrul Poliției orașului Siret a oprit pentru control pe str. Alexandru cel Bun din localitate, un autoturism condus de un tânăr de 18 ani din comuna Grănicești, care circula fără a avea în funcțiune luminile de întâlnire.
Având în vedere că existau suspiciuni cu privire la autenticitatea permisului de conducere eliberat de autoritățile bulgare și prezentat de conducătorul auto, polițiștii au efectuat verificări, ocazie cu care au constatat faptul că seria permisului de conducere nu aparține nici tânărului și nici unei alte persoane. Permisul de conducere a fost ridicat pe bază de dovadă pentru continuarea cercetărilor.
Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”, „fals material în înscrisuri oficiale” și „uz de fals”, ce va fi soluționat procedural.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava