Concert pascal
MOPAN Suceava

Un tânăr sucevean aflat în izolare a fost plasat în carantină după ce a fost prins de polițiști într-o mașină cu alți doi tineri în timp ce circula pe DN 2H, el alegându-se și cu dosar penal.

Astfel, în noaptea de marți spre miercuri, la ora 00:30, patrula de siguranță publică din cadrul secției din Gălănești a oprit pentru control, pe DN 2H, un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 20 de ani, care, conform datelor deținute, era sub măsura autoizolării la domiciliu până la data de 12 aprilie 2020, fiind revenit în România din Germania în data de 30 martie 2020.

Acesta era însoțit de alți doi tineri, în vârstă de 18 de ani și respectiv 16 ani, care datorită faptului că au intrat în contact cu tânărul de 20 de ani, au fost puși la rândul lor în autoizolare la domiciliu pentru o perioadă de 14 zile. La fața locului a fost solicitată intervenția unei ambulanțe care a preluat persoana care nu a respectat măsura izolării și l-a transportat în vederea plasării în carantină instituționalizată pentru o perioadă de 14 zile. De asemenea acesta a fost sancționat contravențional pentru nerespectarea prevederilor art. 8 alin.1 din  Ordonanța Militară nr. 2/2020 raportat la art. 9 alin. 1 din OUG 1/1999 cu amendă în valoare de 2.000 lei, conform procesului-verbal de constatare a contravenției și pentru nerespectarea art. 147 pct. 1 din HG 1391/06, neavând asupra sa permisul de conducere și actul de identitate. Ceilalți doi tineri, identificați în același mijloc auto, au fost sancționați contravențional pentru nerespectarea prevederilor art. 4, alin.2 din  Ordonanța Militară nr. 3/2020 raportat la art. 9 alin. 1 din OUG 1/1999 cu amendă în valoare de 2.000 lei, pentru faptul că nu aveau completată în mod corespunzător declarația pe proprie răspundere, neavând un motiv întemeiat care să justifice prezența la locul identificării.

 

Un tânăr sucevean aflat în izolare, prins în miez de noapte la volan într-o mașină cu alți doi tineri, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava