Concert pascal
MOPAN Suceava

În cursul zilei de sâmbătă, 4 noiembrie, la ora 22.05, Poliţia oraşului Vicovu de Sus a fost sesizată prin SNUAU 112 de către un bărbat cu privire la faptul că fratele său, de 36 ani, i-a dat afară din locuință pe el și pe mama sa.

În urma verificărilor efectuate de către echipajul de poliție deplsat operativ la fața locului, s-a constatat că la data de 04.11.2023, în jurul orei 21.30, apelantul și mama acestuia, se aflau la locuința în care aceștia locuiesc în chirie, situată pe raza orașului Vicovu de Sus. La un moment dat, la imobil a sosit fratele apelantului, respectiv bărbatul de 36 de ani, care se afla în stare de ebrietate și a început să provoace scandal alungându-i pe mama și fratele său din locuință, moment în care aceștia au părăsit locuința întrucât le-a fost teamă ca scandalul să nu degenereze.

Apelantul și mama acestuia nu au fost victime ale vreunei infracțiuni și nu au dorit să depună plângere penală pentru săvârșirea unei infracțiuni față de bărabtul de 36 de ani.

S-a procedat la întocmirea formularului de evaluare a riscului, iar prin prisma răspunsurilor oferite de către mama apelantului a rezultat faptul că există risc iminent asupra vieții, sănătății și integrității corporale a persoanei vătămate și a fiului acesteia, așadar, în cauză s-a procedat la emiterea ordinului de protecție provizoriu împotriva bărbatului de 36 ani, pe o perioadă de 5 zile, ordin ce a fost adus la cunoștința agresorului

Întrucât bărbatul de 36 ani se afla într-o stare avansată de ebrietate, acesta a fost evacuat și internat la Spitalul Municipal Rădăuți – Secția Psihiatrie.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava