Concert pascal
MOPAN Suceava

Valentina Pelinel, în vârstă de 39 de ani, a ales să pună familia pe primul loc și să se dedice în totalitate creșterii micuților ei: Milan Cristian (3 ani) și gemenele Indira Maria și Rania Maria (în vârstă de aproape 1 an), însă acest lucru nu a putut fi obținut fără sacrificii. Valentina, care activa în trecut ca fotomodel, a pus pauză carierei sale de dragul familiei, însă spune că nu regretă această decizie, potrivit click.ro.

În cadrul unui interviu acordat pentru Ciao, Valentina a vorbit despre viaţa de mamă, dar şi despre regretele carierei sale, care se pare că sunt inexistente! Fericita mămică a explicat că preferă să își petreacă timp cu soțul ei și cu familia decât să-și mai facă planuri legate de domeniul în care a activat.

Valentina Pelinel, despre viața de familie. „Nu sunt doar împlinită, sunt fericită și mă simt, efectiv, binecuvântată cu aceste minuni din viața mea. Și până nu trăiești această experiență, nu ai cum să o evaluezi de la distanță.”, a spus soţia lui Cristi Borcea, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/valentina-pelinel-renuntat-la-cariera-pentru-copii-insa-nu-regreta-decizia-nu-imi

Valentina Pelinel a renunțat la carieră pentru copii, însă nu regretă decizia: «Nu îmi este dor», 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava