Concert pascal
MOPAN Suceava

Polițiștii Secţiei 10 Poliţie Rurală Gura Humorului, în timpul executării serviciului de patrulare pe raza localității Capu Codrului, vineri seară, au observat faptul că din sens opus se apropia un autovehicul a cărei deplasare era sinuoasă, motiv pentru care a fost oprit autoturismul, constatându-se  faptul că la volan se afla un tânăr în vârstă de 21 de ani din comuna Păltinoasa, sat Capu Codrului.

Solicitându-i-se să prezinte documentele personale și ale autovehiculului, acesta a înmânat certificatul de înmatriculare si asigurarea RCA, declarând faptul că autovehiculul nu îi aparține fiind a unei vecine din com. Păltinoasa, sat Capu Codrului, urmând ca datele de identificare ale acestuia să fie stabilite ulterior, precum și condițiile în care autovehiculul a intrat în posesia acestuia. Totodată, acesta a declarat faptul că nu posedă permis de conducere, fapt confirmat prin verificarea în baza de date a deținătorilor de permise de conducere din România.

În cauză a fost întocmit dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, cauza urmând a fi soluţionată procedural de către Postul de Politie Păltinoasa.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava