Concert pascal
MOPAN Suceava

În urma situației pandemice actuale și a previziunilor legate de creșterea numărului cazurilor de infectări cu COVID-19, Summitul Tinerilor 6.0: Mozaic va avea loc în perioada 17-21 noiembrie 2021, în Constanța – Capitala Tineretului din România 2021-2022.

Summitul Tinerilor este unul dintre cele mai ambițioase proiecte dedicate învățării, dezbaterii și generării unor politici pentru tineri. Ateliere, conferințe, sesiuni plenare sunt doar câteva activități la care tinerii o să participe. Andreea Petruț (Act for Tomorrow), Diana Filimon (Forum Apulum), Victor Bohuș (Asociația Choice), Adela Murărescu (Fundația Județeană pentru Tineret Timiș), Bogdan Istrate (Asociația Semper Musica), Diana Ioniță (GEYC) și Anamaria Mișa (Banca Comercială Română) sunt doar câțiva dintre facilitatorii care vor fi alături de tineri în cadrul evenimentului.

Pentru a putea desfășura activitățile într-un cadru cu riscuri reduse de infectare, accesul în cadrul evenimentului se va realiza doar pentru persoanele pentru care au trecut minimum 10 zile de la realizarea schemei complete de vaccinare cu unul dintre vaccinurile recunoscute la nivel european, și care pot dovedi acest lucru prin prezentarea Certificatul European Digital Verde.

Summitul Tinerilor 6.0: MOZAIC pornește de la componenta culturală a Constanței, care reprezintă cel mai definitoriu exemplu de mozaic cultural de pe teritoriul României, fiind sugestiv pentru întreaga regiune dobrogeană. Acesta este un oraș multi-etnic în care toate comunitățile conviețuiesc pașnic de mai multe secole. De asemenea, există și comunități precum cele ale aromânilor, puternic ancorate în comunitate, care însă și-au păstrat tradițiile. Tinerii din România constituie la rândul lor un mozaic. Sunt diferiți din punct de vedere al originii geografice, sociale, a studiilor sau fie și doar a hobby-urilor și perspectivelor despre viață.

Summitul Tinerilor este organizat de Guvernanța Capitalei Tineretului din România – Consiliul Tineretului din România (CTR), Federația Tinerilor din Cluj (FTC), Grupul PONT și BCR – Banca Comercială Română, împreună cu Federația Organizațiilor Neguvernamentale de Tineret din Constanța și Primăria Municipiului Constanța.

Înscrierea la eveniment se realizează prin intermediul următorului formular: https://forms.gle/TJYxx8es6gqNLjUU8, până pe 5 octombrie. Cazarea și masa sunt asigurate de către organizatori, iar participarea este gratuită.

Toate noutățile despre aceste evenimente se postează pe:

Eveniment Facebook Summitul Tinerilor 6.0: MOZAIC

www.capitalatineretului.ro

Facebook Capitala Tineretului din România 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Cultural
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava