Concert pascal
MOPAN Suceava

Pe Oana Roman și Vica Blochina le-a legat o strânsă prietenie în trecut, ajungând însă să nu mai aibă nicio legătură în prezent una cu cealaltă. În ciuda faptului că nu-și mai vorbesc, fosta amantă a lui Victor Pițurcă iese la atac cu o serie de acuzații deranjante la adresa Oanei Roman și Marius Elisei, notează click.ro.

„S-au terminat acum scandalurile cu brelocul tău bărbat și acum te-ai luat de Selly. Apropo, câte cărți a citit bărbatul tău? Dacă ai pretenția că ești o femeie educată și citită, ce cauți cu un bărbat așa?”, a spus Vica Blochina despre Oana Roman pe contul ei de Instagram, potrivit sursei citate.

„Tu toată viața l-ai măscărit pe tatăl tău, pe soțul l-ai făcut și pe el la fel, minți o populație întreagă cu ceaiurile care te slăbesc, dar de fapt te slăbești cu aplicațiile, că ne știm foarte bine. Dacă tu ai un soț care la petreceri te jignește sau trage de sâni prietenele tale bune, păi nu l-ai educat și tu puțin?”, a mai spus Vica Blochina despre Oana Roman.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/vica-blochina-o-face-praf-pe-oana-roman-ce-a-spus-2294199.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava