Concert pascal
MOPAN Suceava

Vica Blochina (48 de ani) vine în ajutorul domnișoarelor care cred că și-au găsit sufletul pereche după o seară în club. Pe canalul său de Youtube „Femeia Deasupra”, blondina le-a explicat tinerelor din ziua de astăzi că bărbatul de lângă ele trebuie să aștepte un timp până să ajungă în patul lor, potrivit click.ro.

„În generația mea, femeia care se arunca la așternut din prima era o proastă. Era un fel de șmechie să îl plimbi atât de mult încât să îl faci să se îndrăgostească de tine. În generația mea era ceva normal ca un bărbat să îți facă cadou o mașină, o casă pentru că și femeile erau diferite. Acum femeile sunt înebunite să întrețină relații intime din prima noapte. În general acum când mergi într-un club deja după te-ai dus cu el acasă. Ăla când s-a trezit după beție, de la club, și te-a văzut acolo, dezbrăcată în pat, el așteaptă să fii dispărută. Efectiv vrea să îți faci duș, să pleci, să nu te mai vadă. Bărbatul când ajunge la punctul culminant își pierde interesul, el în momentul când se relaxează nu mai are niciun fel de interes. Așa este construit bărbatul”, a spus Vica Blochina, conform sursei citate.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/vica-blochina-sfaturi-pentru-domnisoare-ce-spune-2293267.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava