Concert pascal
MOPAN Suceava

La finele săptămânii trecute, la Fălticeni s-a disputat derbiul local al seriei A a Campionatului Naţional de volei masculin pentru juniori I dintre CSŞ “Nicu Gane” Fălticeni şi LPS Suceava. Liderul la zi al seriei, gruparea fălticeneană s-a impus fără probleme cu 3-0 (18, 10, 19).
Formaţia pregătită de profesorul Ionel Ciocan îşi păstrează astfel locul I în clasament fără a pierde vreun meci în acest sezon competiţional. Acest sezon este ultimul în care una dintre cele mai bune generaţii de juniori fălticenene are şansa să obţină o medalie în finala Naţionalelor, ei fiind foarte aproape de podium în ultimii doi ani.
“A fost o victorie reconfortantă pentru noi şi un test util pentru turneul din sferturile de finală. Avem o echipă omogenă care în acest an merită să cucerească o medalie la nivel naţional. Să sperăm că toţi sportivii noştri vor fi sănătoşi pentru că dorinţă de afirmare şi valoare există”, a declarat antrenorul Ionel Ciocan. În ultima etapă, peste două săptămâni, C.S.S. “Nicu Gane” se va deplasa la Botoşani, pentru partida cu “Triumf”.
În ceea ce priveşte formaţia LPS Suceava şi ea se poate considera calificată la turneul sferturilor de finală, însă nu se ştie dacă de pe locul III sau IV al clasamentului seriei A.
CSŞ “Nicu Gane” Fălticeni: Ştefan Lupu, Cosmin Andone, Marcel Amariei, Ciprian Pădurariu, George Sandu, Andrei Tănase, Iulian Dochiţa, Flaviu Timofte, Cătălin Grădinariu.
LPS Suceava: Tudor Popescu, Răzvan Moroşan, Ciprian Boanţă, Răzvan Pricop, Alex Cojocariu, Florin Vizeteu, Claudiu Locovei şi Alexandru Scurtu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava