Concert pascal
MOPAN Suceava

Bucovina Rădăuți a trecut din nou pe primul loc al clasamentului seriei I a Ligii a III-a de fotbal după etapa a XIV-a. Sâmbătă 3 aprilie, pe teren propriu echipa pregătită de Iulian Ionesi a învins cu 1-0 cea mai în formă echipă din acest an, Ceahlăul Piatra Neamț.

Oaspeții nu au reușit mai nimic în fața ambițioasei formații rădăuțene acuzând și ei starea terenului, dar practicând totuși un joc modest. Gazdele au alergat, s-au bătut pentru fiecare minge și au câștigat cu 1-0 prin golul marcat din lovitură liberă de Antonesei.

În urma acestui rezultat Bucovina Rădăuți este lider cu 29 de puncte și mai are de jucat patru meciuri, cel mai interesant fiind cel de pe terenul echipei Șomuz Fălticeni.

Performera rundei a XIV-a a fost fără îndoială Șomuz Fălticeni, formație care a trecut la scor de forfait de Știința Miroslava. Victoria a fost cu atât mai importantă pentru că formația gazdă a evoluat aproape jumătate de oră în zece jucători. Pentru fălticeneni a marcat Enciu, de două ori și Robciuc în prelungiri.

În ultimele patru etape, Șomuz Fălticeni are de jucat două meciuri importante, în deplasare la Ceahlăul Piatra Neamț și acasă cu Șomuz Fălticeni. Pentru elevii lui Daniel Stoica, moralul este excelent odată cu revenirea în echipă a lui Mario Enciu și Eduard Julei.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava