Concert pascal
MOPAN Suceava

Vinurile The Iconic Estate, din portofoliul Alexandrion Group,au fost premiate cu medalii de aur şi argint la International Wine Contest Bucharest Vinarium 2021 (IWCB Vinarium 2021), una dintre cele mai importante competiţii internaţionale de vinuri din Europa de Est.Vinuri din gamele Rhein Extra, Byzantium, Millennium şi La Umbra au fost evaluate cu punctaje mari, datorită cărora s-au situat ȋn topul clasamentului, de către juriului format din 48 de specialişti locali şi internaţionali. De asemenea, pe lângă vinurile premiate, şi alte vinuri din portofoliul The Iconic Estate ȋnscrise ȋn competiţie au obţinut peste 80 de puncte. Vinarium 2021 a reunit anul acesta peste 1.200 de vinuri liniştite şi spumante din 25 de ţări.

Vinurile spumante Rhein Extra Brut Imperial şi Rhein Extra Brut Roséau captat atenţia membrilor juriuluişi le-au câştigat aprecierea prin atributele lor unice – perlajul fin, persistent, cremozitatea specialăşi finalul lung şi savuros, fiind răsplătitecu medalii de aur.

Două vinuri din gama Byzantium au fost premiate cu medalii de aur și argint. Byzantium Rosé a cucerit juriul care i-a acordat medalia de aur, remarcându-se prin armonia perfectă dintre aromele delicate, prelungi, de zmeură, căpșune și grapefruit. Byzantium Blanc, un vin care atrage prin prospeţimea notelor de fructe galbene, bine coapte și nuanţele încântătoare de flori albe a obţinut o medalie de argint.

Elegant și complex, cu arome minunate de caise și măr verde, cu note minerale și florale subtile, obţinut din struguri culeşi manual, la maturitatea optimă, în podgoriile The Iconic Estate din Dealu Mare, Hyperion Pinot Grigio a fost distins cu o medalie de argint la Vinarium 2021.

Gama Millennium a fost creatăpentru a marca ȋnceputul unei noi ereşi a reaminti iubitorilor de vin că fiecare zi este un dar al vieţii, care trebuie preţuit şi celebrat cu recunoştinţă. Millennium Cuvée Dulce, un vin spumant cu arome florale pronunţate şi gust dulce,ȋn care se strecoară note discrete de cuişoare, a câştigat o medalie de argint la competiţia de anul acesta.

Cea de-a 18-a ediție a IWCB Vinarium 2021 s-a desfășurat online în perioada 27-30 mai şi a fost organizată în parteneriat cu Asociația Degustătorilor Autorizați din România (ADAR), sub patronajul Organizației Internaționale a Viei și Vinului (OIV) și Federației Internaționale a Marilor Concursuri de Vinuri (VINOFED).

Vinurile The Iconic Estate sunt disponibile ȋn marile lanţuri de magazine, magazinelede proximitate, locaţiileHoReCa, online shop-urile partenerilor Alexandrion Group şi pe iconicdrinks.shop, parte a Alexandrion Group.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava