Concert pascal
MOPAN Suceava

În cadrul jurnalului Observator de la Antena 1, prezentatoarea emisiunii „Acces Direct” Mirela Vaida, a anunțat că cei doi invitați ai emisiunii, Veronica (Vulpița) și Viorel Stegaru, au coronavirus, după ce trustul a confirmat trei cazuri pozitive: doi invitați și un membru al echipei, potrivit click.ro.

„Doi invitați și un membru al echipei Acces Direct au fost confirmați în urmă cu puțin timp cu noul coronavirus, motiv pentru care ediția de joi, 23 iulie, a fost înlocuită cu o ediție difuzată în reluare urmând ca de mâine emisia să își urmeze cursul firesc.  Echipa Acces Direct a luat toate măsurile impuse de lege pentru stoparea răspândirii virusului COVID-19 și siguranța persoanelor ce au avut un contact direct. A fost demarată o anchetă epidemiologică, a avut loc dezinfecție, atât în platou, cât și în redacție și au fost trimise în izolare persoanele care sunt considerate contacți direcți”, au transmis reprezentanții Antenei 1, potrivit sursei citate.

Mai multe vedete ale Antenei au trecut prin experiența neplăcută cu COVID-19, în special protagoniștii show-ului „Te cunosc de undeva”, printre care și Marcel Pavel, Andrei Ștefănescu și Alina Pușcaș.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/vulpita-si-viorel-de-la-acces-direct-au-coronavirus-mirela-vaida-dat-toate

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava