Concert pascal
MOPAN Suceava

Zac Efron a mărturisit că a cerut sfatul unora dintre cei mai celebri actori de la Hollywood, printre care și lui Tom Cruise. ”Nu voi detalia conversațiile pe care le-am avut, dar pot spune că au fost plăcute și au dus la rezultatul dorit. Trebuie să fii conștient – iar eu sunt – de cine ești și de ceea ce oferi și, cel mai important poate, de cum ești perceput de cei din jur. Trebuie să știi care-ți este locul, cum poți evolua și care sunt pașii care trebuie să-i parcurgi pentru a ajunge acolo unde-ți dorești.”, a spus Zac Efron, potrivit showbizspy.com.

În altă ordine de idei, controversatul actor vrea să joace rolul principal în continuarea comediei de succes ‘Magic Mike’. Potrivit informațiilor apărute în presa de peste ocean, Efron este disperat să-și ‘resusciteze’ cariera, așa că este dispus să renunțe la toate hainele pentru rolul de stripper pe care ar trebui să-l joace în acest film. ”Zac nu are nicio problemă cu nuditatea. Deja știe să danseze, așa că el crede că ar fi perfect pentru acest rol.”, a declarat o sursă, potrivit showbizpy.com.

Zac Efron cere sfaturi de la Tom Cruise, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Vedete

ShowbizSpy
Showbiz Spy is the most exciting, star-spangled, up-to-date blog on the net when it comes to all things celeb. We know what they don’t want you to know. And we’re not afraid to tell you all about it.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava