Concert pascal
MOPAN Suceava

Zoe Kravitz a mărturisit că finalul serialului ‘Big Little Lies’ trebuia să se încheie cu o moarte șocantă, însă nu era vorba despre personajul interpretat de ea, potrivit contactmusic.com.

Drama s-a încheiat cu personajul intepretat de actrița de 31 de ani, Bonnie, decizând să mărturisească faptul că l-a ucis pe Perry (Alexander Skarsgard) la începutul primului sezon al serialului. Spre secția de poliție, Bonnie a fost însoțită de restul membrelor Monterey Five, dar actrița a spus că nu așa ar fi trebuit, inițial, să se încheie show-ul.
„S-a schimbat ceva foarte important. Cineva trebuia să moară, nu eram eu, dar nu știu dacă am voie să spun cine, așa că… nu știu. Dar cineva a murit.”, a spus Zoe Kravitz, conform sursei citate.

Cu toate acestea, Zoe crede că modul în care s-a sfârșit serialul a fost cel mai potrivit. Ea a adăugat în timpul unui interviu online acordat revistei Vanity Fair: „Cred că modul în care sezonul s-a încheiat a fost, evident, plin de intrigă, dar, de asemenea, s-a reunit toată lumea și cred că asta a fost foarte important pentru fiecare, în condițiile în care la finalul primului sezon aceeași reunire a reprezentat cel mai puternic moment – noi, aceste femei, și poveștile noastre sunt, cumva, separate, dar în final se completează, se fac una. Așa că, acesta este motivul pentru care cred că finalul s-a îndreptat în această direcție. Dar mi-ar plăcea extraordinar de mult să mai joc într-un sezon.”

Deși nu s-a confirmat oficial că va exista un al treilea sezon ‘Big Little Lies’, Zoe a spus că și-ar dori foarte mult să joace din nou alături de Reese Witherspoon, Nicole Kidman, Shailene Woodley și Laura Dern. „Ador acest serial. Ador acești oameni. Ador modul în care a fost primit de public. Ador cât de încântați au devenit oamenii de acest show. Mergi la muncă cu mult mai multă plăcere atunci când știi că oamenii așteaptă să vadă rezultatul, rodul muncii tale cu nerăbdare.”, a mai spus actrița, potrivit sursei citate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava