• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Şapte echipe formate din cîte doi elevi de liceu din judeţul Suceava s-au calificat la faza naţională a concursului pe teme de securitate şi sănătate în muncă „Ştiu şi aplic”. Etapa finală a competiţiei este programată, în luna mai, la Colegiul Tehnic „Gheorghe Asachi” din Iaşi. Din judeţul nostru s-au calificat două echipe de la Colegiul Tehnic „Petru Muşat” din Suceava, şi cîte una de la Colegiul „Vasile Lovinescu” şi Colegiul Tehnic „Mihai Băcescu”, ambele din Fălticeni, Colegiul Tehnic din Rădăuţi şi Colegiul Economic „Dimitrie Cantemir” şi Colegiul Tehnic „Samuil Ispoescu”, ambele din Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava