Concert pascal
MOPAN Suceava

HANGARIADA, singurul festival din ţară care îmbină arta cu aviaţia, organizat în perioada 15-17 Mai pe Aerodromul “Alexandru Matei”  aşteaptă peste 3500 de participanţi pasionaţi de artă, underground folclor şi zbor. SUBCARPAȚI | ȘUIE PAPARUDE | AFO | ARGATU | K-LU | FRAȚII GRIME | DJ SAUCE | POWER PE VINIL | ZAKARJAH | ZO sunt artiştii ce și-au anunțat prezența la eveniment.

Cele 3 zile ale festivalului vor combina zona de underground folclor cu activităţi aviatice, salturi cu parașuta, concerte, spectacole de teatru și activități artistice neconvenționale. În plus, toate zilele festivalului vor avea câte un element ieșit din comun din punct de vedere artistic.

Pe parcursul celor trei zile de HANGARIADA se vor desfășura, atât în hangarul Aeroclubului, cât și în aer liber, expoziții de pictură, sculptură, fotografie și creații handmade. Artiști locali și naționali își vor expune spre vânzare creațiile diverse în spații special amenajate.

Iubitorii de adrenalină vor putea face salturi cu paraşuta, în tandem, beneficiind de cel mai bun tarif din țară, planorism mosor, avioane uşoare, planorism tractare avion sau planorism acrobatic. Toţi participanţii se vor putea bucura pe tot parcursul zilei de un spectacol aviatic inedit alături de Hawks of Romania, ce vor fi  însoțiți de echipa de parașutiști BLUE WINGS.

Pe lângă activităţi aviatice, cei ce doresc se vor putea relaxa alături de terapeuta holistică, Ioana Orleanu sau se vor putea tatua cu henna la Laura Constantin, creatoarea proiectului Henna Journey. De asemenea, echipa de traineri Vorbește pregătește jocuri interactive pentru cei cu vârste cuprinse între 16 și 30 ani, unde vor pune în practică educaţia nonformală.

Vor fi amenajate ,pe suprafața Aerodromului, locuri de joacă pentru copii, oferite de Muf Puf, spații pentru practicarea de sporturi, oferite de Decathlon, iar cei de la CSMS Iași ne vor învăța tir cu arcul.

 

CONTACT:

Sabina Bolboceanu, Online Manager – HANGARIADA Festival

E-mail: sabina.bolboceanu@gmail.com

15, 16, 17 MAI - Cel mai mare festival de Artă şi Zbor HANGARIADA la Iaşi, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava