• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

15 persoane, printre care şi o femeie însărcinată, au fost evacuate dintr-un bloc din Suceava din cauza unui incendiu (foto Rau Botezatu). Incendiu a izbucnit sâmbătă la amiază la un apartament situat la parterul unui bloc de locuinţe, de pe strada Staţiunii, din Suceava. La faţa locului s-au deplasat militarii Detaşamentului de pompieri Suceava, cu trei autospeciale şi două ambulanţe SMURD, inclusiv echipajul de Terapie Intensivă Mobilă. Intervenţia pompierilor a fost condusă de către şeful ISU Suceava, generalul de brigadă Ion Burlui. Pompierii militari au evacuat 15 persoane 12 adulţi şi trei copii, care se aflau la etajele superioare. Pentru nouă dintre acestea, care au suferit atacuri de panică, s-a acordat primul ajutor medical. O femeie însărcinată, în vârstă de 24 de ani, a fost transportată la spital, de către echipajul SMURD de Terapie Intensivă Mobilă, pentru investigaţii suplimentare.
Cel mai probabil, incendiu a izbucnit din cauza unui scurtcircuit produs la un conductor electric defect. În incendiu au ars bunurile dintr-un dormitor al apartamentului, iar fumul a degradat întreaga locuinţă şi s-a răspândit şi pe casa scării.
Pompierii au salvat restul apartamentului şi locuinţele învecinate.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava