MOPAN Suceava

190 de suceveni sunt confirmați cu coronavirus din care 85 sunt cadre medicale de la Spitalul Județean de Urgență ”Sf. Ioan cel Nou”, arată o informare a Prefecturii Suceava. Așa a rezultat în urma analizelor efectuate pe 766 de probe biologice. Datele mai arată că 232 de probe au ieșit negative iar pe diferența de 344 se așteaptă încă rezultatele. La data prezentului comunicat sunt în izolare 3.140  persoane iar în carantina 300 de persoane.

Potrivit unui comunicat oficial transmis de Ministerul Sănătăţii, din cei 233 de medici ai unității sanitare, 34 sunt confirmați pozitiv la COVID 19. Aceștia sunt internați la Spitalul de Boli Infecțioase Suceava, restul sunt în izolare timp de 14 zile la domiciliu.

De asemenea, 49 de asistenți medicali și infirmieri confirmași cu COVID 19 din cadrul spitalului județean se află, de asemenea, internați în Spitalul de Boli Infecțioase Suceava.

Ministerul Sănătăţii a transmis că după dezinfecție, Spitalul Clinic Județean Suceava să devină unitate medicală în care să fie tratate cazurile infectate cu noul coronavirus.

190 de suceveni confirmați cu coronavirus din care 85 cadre medicale de la Spitalul Județean, 7.0 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.0/10 (2 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava