În acest weekend, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat în cadrul lotului național al României, la Campionatul Balcanic la Taekwondo WT la care au luat parte peste 500 de sportivi din 10 țări (Bulgaria, Albania, Turcia, Kosovo, Muntegru, Bosnia și Herțegovina, Moldova, Serbia, Slovenia și România)

La această competiție au fost obținute de către sportivii legitimați la cele două structuri sportive nu mai puțin de 24  medalii, dintre care 5 de aur, 9 de argint și 10 de bronz, care transformate în puncte, împreună rezultatele ceilorlalți sportivi români au condus la obținerea locului 1 în clasamentul general al Campionatelor Balcanice peentru România.

Medaliații acestui turneu internațional sunt următorii:

Clubul Sportiv Botoșani:

LOCUL 1 : Ana SĂNĂUȚANU și Andreea Gabriela IGNAT;

LOCUL 2 : Alexandru FUSA și Richerd CHELARIU;

LOCUL 3 : Diana-Nicola MATEI, Sabina BURSUC, Sara Ioana CHIRIEAC Octavian BUDACĂ, Iasmina OCHIȘOR și Alex OCHIȘOR.

Asociația Brilliant Taekwondo Sporting Club:

LOCUL 1 : Beatrice BOSTAN, Ovidiu ALEXANDRU și Cosmin TINCU;

LOCUL 2 : Sophia RUSU, Maria APĂVĂLOAIE, Sebastian MURARIU, Sebastian AMARIEI, Iulian GIGICĂ, Petrișor ALEXANDRU și Ana-Maria GUȚU;

LOCUL 3 : David MURARIU, Elena ATOFANEI, Adelina FRĂSÂN și Iuliana DĂNILĂ.

În sferturi de finală, au ieșit, din păcate :Darius UNGUREANU, Ioana PAVĂL, Andreea CORDUNEANU, Gabriel AGHIȚOAIE, Rareș ONCIU și Mario TOFAN.

„ Aceste rezultate deosebite ne dau prilej de bucurie și mândrie, acum în pragul sărbătoririi Zilei Naționale a României. Doresc pe această cale să le mulțumesc staff-ului tehnic care a fost alături de noi la aceasta desfășurare de mari proporții (Paul MATEI, Diana MATEI-secția Dumbrăveni, Cosmin CIOBANU-secția SĂVENI, arbitrei Andreea IGNAT), tuturor prieteniilor, colaboratorilor și părinților pentru implicarea continuă în dezvoltarea acestor sportivi minunați. Cu această ocazie profit prin a transmite un călduros LA MULȚI ANI tuturor românilor! ” a declarat președintele-antrenor al Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, dar și antrenorul secției de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, Denis-Paul MATEI – Centură neagră 4 DAN.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava