• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Nu mai puţin de 30.000 de metri cubi este volumul copacilor doborâţi de zăpadă în Suceava, în zilele de duminică şi luni, când judeţul s-a aflat sub incidenţa unei avertizări de cod portocaliu de ninsori şi vânt. Informaţia a fost prezentată de preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor, care alături de şeful Direcţiei Silvice Suceava, şi alţi angajaţi ai acestei instituţii, au fost la o evaluare pe teren a pagubelor produse în păduri de zăpadă. Nechifor a mers în pădurile de pe raza Ocolului Silvic Gura Humorului, precizând că aici s-a produs o treime din totalul doborâturilor de masă lemnoasă cauzat de codul portocaliu de ninsori de duminică şi luni, respectiv 9.000 de metri cubi, din totalul de 30.000 de metri cubi din întreg judeţul. „A trebuit să urcăm 15 minute doar până la prima doboratură, pe o pantă înnoroiată şi acoperită parţial de zăpadă. Îmi dau seama că au fost condiţii extrem de dificile pentru a interveni la liniile de transport energie electrică”, a spus Nechifor.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava