Festivalul international Ciprian Porumbescu 2024
MOPAN Suceava

În cursul nopţii trecute, la nivelul Sectorului Poliției de Frontieră Vicovu de Sus – I.T.P.F. Sighetu Marmaţiei, a fost declanșată o acțiune pe linia combaterii contrabandei cu țigări în zona de responsabilitate. Astfel, în jurul orei 00.10, polițiştii de frontieră au observat, pe albia pârâului Laura, mai multe persoane care transportau de la frontiera de stat spre interiorul ţării, mai multe colete voluminoase.

Imediat polițiștii au acționat pentru reținerea celor în cauză, dar în momentul în care bărbații au observat echipajul poliției de frontieră au abandonat coletele și au fugit spre teritoriul statului vecin. Au fost anunţate şi autorităţile de frontieră din Ucraina despre caz, în vederea cercetării în comun a evenimentului.

Ulterior, la fața locului au fost descoperite 30 de colete cu țigări de proveniență ucraineană, care au fost transportate la sediul sectorului. În urma inventarierii a rezultat cantitatea de 15.000 pachete cu țigări, de proveniență ucraineană.

Întreaga cantitate de ţigări, în valoare de 175.500  lei, a fost ridicată în vederea confiscării, iar în cauză se efectuează cercetări în vederea documentării întregii activităţi infracţionale, urmând ca la final să fie luate măsurile legale ce se impun.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava