MOPAN Suceava

În ultima zi de vacanţă poliţiştii Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii , în colaborare cu Romania Children Humanitarian Foundation, au oferit 30 de ghiozdane echipate cu penare şi rechizite copiilor cu posibilităţi financiare reduse din Suceava şi Şcheia. „Este un mesaj clar al poliţiştilor care îndeamnă pe copii să meargă la şcoală, să aibă rezultate bune pentru a deveni un sprijin pentru comunitate şi a dezvolta un comportament adecvat”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Suceava. În acelaşi comunicat se precizează că prin acest gest, poliţiştii stimulează dezvoltarea unui comportament antiinfracţional şi antivictimal, promovând educaţia, un factor principal în activitatea de prevenire a infracţionalităţii.
„Pentru poliţiştii suceveni, siguranţa în unităţile de învăţământ constituie, şi în cursul acestui an şcolar, o prioritate. Vom continua derularea de activităţi pentru creşterea gradului de securitate atât în incinta unităţilor de învăţământ şi în zonele adiacente, cât şi pe traseele de acces către şcoli”, afirmă poliţiştii.

30 de copii din Suceava şi Şcheia au primit ghiozdane cu penare şi rechizite de la poliţişti, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Social
PNL - Lucian Harsovschi - Gheorghe Flutur
PSD - Gheorghe Soldan
Dreapta Unita - Marian Andronache
Dreapta Unita - Cristian Ilie Timoficiuc
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava