Concert pascal
MOPAN Suceava

Aproximativ 60 de suceveni au luat cu asalt sediul unei firme de plasare de muncă din Suceava, nemulţumiţi de faptul că deşi au plătit importante sume de bani, nu au obţinut contractele de muncă în străinătate. În cursul zilei de sâmbătă, poliţiştii suceveni au fost sesizaţi prin „112” despre faptul că mai multe persoane au fost înșelate de o societate comercială, care le-a promis locuri de muncă în străinătate, încasându-le diverse sume drept comisioane.

În urma verificărilor efectuate de polițiști s-a constatat că societatea are un punct de lucru amplasat în municipiul Suceava,  cu obiect de activitate ,,selecționare și plasare forță de muncă  în străinătate”, iar uşa de acces în clădire era încuiată.

Tot sâmbătă, în faţa sediului firmei protestau aproximativ 60 de persoane, nemulțumite de faptul că au fost înșelate de respectiva firma, care în schimbul comisioanelor achitate, între 300 și 500 euro, le-a promis contracte de muncă în străinătate, lucru care în cele din urmă nu s-a mai întâmplat. Persoanele prezente la fața locului au precizat că nu au mai fost contactate de reprezentanţii firmei, și nu au reușit să mai ia legătura cu aceştia. Oamenii au depus mai multe plângeri penale împotriva reprezentanţilor societăţii, cercetările fiind continuate de Serviciul de Investigarea Fraudelor sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava