Lume lume hai la targ
MOPAN Suceava

Daca nu stii ce sa mai faci in timpul tau liber, trebuie sa stii ca exista o multime de evenimente la care poti participa, mai ales daca locuiesti intr-un oras mare care organizeaza periodic diferite tipuri de spectacole. Toate acestea pot fi organizate atat de catre autoritatile publice, cat si de diferiti organizatori de evenimente care doresc sa aduca noutati publicului sau sa incante privirile si sa imbunatateasca aria culturala personala.

Daca esti in cautare de noi modalitati de a-ti petrece timpul liber si vrei sa vezi lucruri interesante, poti sa urmaresti in orasul tau cand apar astfel de evenimente culturale:

Festival de film

Daca esti pasionat de film si vrei sa vezi o prezentare de filme recente, ori de talie interna sau internationala, atunci festivalurile de film pot fi potrivite pentru tine. Organizatorii pot sa apeleze la servicii de inchirieri panouri led pentru a putea expune filmul intr-un mod cat mai profesionist, pentru o calitate cat mai buna a imaginii.

Festival de muzica

Un festival de muzica la care va canta formatia ta preferata poate fi un mod de relaxare si de destindere excelent. In general, la aceste tipuri de evenimente ai ocazia sa intalnesti persoane noi si poti face diferite activitati pe care organizatorii le pregatesc pentru participanti.

Teatru

Salile de teatru sunt destul de populate de obicei si in general biletele se epuizeaza cu mult timp inainte de inceperea evenimentului. Daca iti doresti sa mergi sa vezi o piesa de teatru in timpul liber, recomandat este sa urmaresti din timp cand are loc acest eveniment cultural pentru a-ti rezerva locul dorit.

Expozitii de pictura

Pentru pasionatii de arta si de tablouri pictate manual, expozitiile de pictura sunt exact un motiv de a-si petrece timpul liber in galeriile de arta. Trebuie doar sa urmaresti cand anume se organizeaza aceste evenimente, cine sunt pictorii, ce tip de expozitie are loc si cat este pretul biletului. Recomandat este sa mergi cu cineva care este pasionat si el de pictura, pentru ca altfel poti sa nu te bucuri la fel de operele expuse si nu vei avea cu cine sa impartasesti emotia.

Concursuri de muzica

Desi le vedem des la televizor, exista si concursuri de muzica organizate anual sau periodic. Daca esti interesat sa vezi oameni care vor sa isi descopere talentul, poti sa participi la astfel de evenimente si sa ii incurajezi. Poti sa vezi si cum evalueaza juriul si cum se alege castigatorul in final. Ar putea fi o experienta interesanta.

Film sau concert in aer liber

In timpul sezonului calduros poti sa te gandesti sa mergi la un film sau la un concert in aer liber. Acestea se organizeaza de obicei seara, in parcuri, la terase sau in anumite spatii special concepute pentru astfel de evenimente.

Evenimente gastronomice

Evenimentele gastronomice se desfasoara in general in parcuri sau in locuri cu o capacitate mai generoasa pentru a putea gazdui un asemenea eveniment. Partea interesanta este ca poti degusta diferite specialitati culinare din diferite parti ale lumii, pe care nu ai ocazia sa le incerci in mod obisnuit.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava