Festivalul international Ciprian Porumbescu 2024
MOPAN Suceava

Prefectura Suceava a transmis că în perioada perioada 31 mai – 17 iulie 2022 se desfășoară etapa a treia a Recensământului Populației și Locuințelor 2021, etapă de interviuri față-în-față cu recenzorii de teren, care au încheiat contracte de prestări de servicii cu primăriile din județul Suceava, în vederea recenzării populației, care nu s-a autorecenzat în etapa a 2-a a RPL 2021, de autorecenzare.

„Având în vedere că, la nivelul județului Suceava, procentul de validare a chestionarelor pentru populația care s-a autorecenzat asistat este de 95,7% iar procentul de autorecenzare pe cont propriu este de doar 73%, recenzorii de teren vor vizita și locuințele în care chestionarele nu s-au validat din diferite motive, completare incorectă sau incompletă. Astfel, facem un apel la populația județului Suceava de a raspunde la recensământ, prin facilitarea accesului recenzorilor în clădiri și printr-un tratament decent al acestora”, se arată într-un comunicat al Prefecturii Suceava.

În acest sens, Prefectura a informat că potrivit conform art. 54 din OUG nr. 19/2020 privind organizarea și desfășurarea recensământului populației și locuințelor cu modificările și completările ulterioare “Constituie contravenții următoarele fapte săvârșite de către persoane fizice:

  • împiedicarea persoanelor implicate în acțiunea de recensământ pentru efectuarea înregistrărilor ce fac obiectul recensământului în conformitate cu prevederile prezentei ordonanțe de urgență sau a desfășurării, în orice mod, a lucrărilor recensământului;
  • refuzul furnizării informațiilor solicitate sau furnizarea de date eronate sau incomplete.
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava