• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Ieri, polițiștii de la Economic au constatat 2 infracțiuni și au aplicat 76 de amenzi, în cuantum de 195.700 de lei, în cadrul unei acțiuni executate la Suceava, Rădăuți, Fălticeni și Gura Humorului, pe linia prevenirii și combaterii evaziunii fiscale și a comerțului ilicit.

De asemenea, polițiștii au confiscat articole de încălțăminte și îmbrăcăminte și produse industriale în valoare de 5.650 de lei și au ridicat pentru continuarea cercetărilor bunuri în sumă de 1.200 de lei. Au fost verificate 76 de societăți comerciale, persoane fizice și întreprinderi individuale sau familiale.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
  • fane

    Polițiștii de la economic împreună cu ANAF ar trebui să identifice profesorii si doctorii care dau meditații elevilor pe sume colosale si nu platesc niciun leu impozit.O sedintă de pregătire este intre 50 -150 lei si nu se percepe 1 leu impozit.Acolo evaziune ,nu la doi lei cat pune un marat adaos la o jucărie.Vrem să vedem la permise auto cum se eradicheazp spaga ,acolo activitate si dosare ,nu la 3 babe cu 3 chiloti luati de la en-gross si vanduti cu bucata cu 1 leu adaos.In Bucuresti tot profesorul care da meditații plateste taxa la Finante .La fel si in marile orase din țară,acolo s-au pus lucrurile la punct.n Suceava tot pe cei 3 comercianți care traiesc de pe o zi pe alta!!!Lasați mascarada si scoateti căpușele la iveala nu tot fraierul să plateasca.Lasati-i să traiasca pe saraci si luati de la bogați!!!

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava