• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Judeţul Suceava a primit o sumă de 8,196 de milioane de lei (81,96 de miliarde de lei vechi) pentru reabilitarea şi modernizarea drumurilor judeţene şi comunale din Suceava. Decizia a fost luată ieri printr-o Hotărâre a Guvernului României, suma primită de Suceava fiind a doua ca mărime după judeţul Vaslui. Într-un comunicat de presă al Guvernului, alocările sumelor pe judeţe au fost realizate în funcţie de lungimea drumurilor și de capacitatea financiară a fiecărui județ. Astfel, primul criteriu a urmărit repartizarea direct proporțională a banilor, în funcție de lungimea drumurilor din judeţul respectiv. De asemenea, criteriul privind capacitatea financiară se aplică invers proporţional, fiind alocate sume de bani mai mari pentru județele cu o capacitate financiară redusă. Potrivit Guvernului României, cele două principii asigură repartizarea echilibrată a banilor pe județe, ceea ce va contribui la reducerea discrepanțelor dintre ele.

După publicarea Hotărâri de Guvern prin care s-au alocat aceste sume în Monitorul Oficial, repartizarea banilor la nivelul judeţului Suceava se va face printr-o hotărâre a Consiliului Judeţean, după consultarea primarilor, în funcție de lungimea și starea tehnică a drumurilor.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava