Concert pascal
MOPAN Suceava

Peste 250 de polițiști suceveni au fost în teren zilnic, în perioada 30 martie -1 aprilie, pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică, precum și pentru prevenirea și descurajarea faptelor antisociale.

Potrivit IJP, ca urmare a prezenței active a polițiștilor, nu s-au înregistrat evenimente negative de amploare, cazuri de tulburare gravă a ordinii și liniștii publice sau alte evenimente care să afecteze în mod grav siguranța cetățenilor.

Polițiștii au intervenit la 172 de evenimente, dintre care 126 sesizate prin 112. S-a acționat cu 11 aparate radar, fiind reținute 61 de permise de conducere și retrase 21 de certificate de înmatriculare. În perioada menționată, au fost sesizate 86 de infracţiuni, iar față de 3 persoane s-au dispus măsuri preventive. De asemenea au fost găsite 3 persoane urmărite la nivel național și internațional.

Polițiștii suceveni au aplicat 851 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 705 la regimul rutier. 78 de sancțiuni au fost date pentru tulburarea a ordinii şi liniştii publice, 56 pentru comerţ ilegal și 12 la alte acte normative. Amenzile au însumat peste 442.000 de lei. Au fost confiscate și bunuri în valoare de 10.000 de lei.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava