Concert pascal
MOPAN Suceava

Joi  seara, în jurul orei 19:30, polițiștii Poliției Orașului Cajvana au fost sesizați prin „112” despre faptul că pe un drum comunal din oraș a avut loc un accident rutier soldat cu pagube materiale, iar conducătorul unui utilaj agricol implicat în eveniment emană halenă alcoolică.

La fața locului au fost identificați conducătorii auto implicați în eveniment respectiv, conducătorul de 35 de ani al unui autoturism și șoferul de 61 de ani al unui tractor agricol.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române s-a stabilit faptul că șoferul de 61 de ani nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

De asemenea, având în vedere că șoferul de 61 de ani emana halenă alcoolică, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Municipal Rădăuți pentru a i se recolta probe biologice.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ”Conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, faptă prev. de art. 335 alin. 1 din Codul penal și ”Conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, faptă prev. de art. 336 alin. (1) din Codul Penal, cu aplicarea art. 38 alin. 2 din Codul penal.

În urma probatoriului administrat în cauză, vineri s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale față de suspectul de 61 de ani, totodată fiind dispusă și măsura reținerii pe o durată de 24 de ore. În cauză urmează a fi continuate cercetările în vederea probării întregii activități infracționale și soluționarea cauzei sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava