• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Vara aceasta va fi una cu adevărat palpitantă pentru Andreea Antonescu. Cântăreaţa a fost provocată să intre în competiţie la bazinul olimpic de la Bacău. Artista va participa la „Splash! Vedete la apă!” deşi nu ştie să înoate, conform click.ro.

Andreea Antonescu va încerca să-și depășească limitele și să-și demonstreze curajul, în această vară, la “Splash! Vedete la apă”, show-ul care va începe, în curând, la Antena 1, mai scrie sursa citată.

„Îmi place enorm acest show, jur! Este cel mai tare proiect de televiziune la care am participat până acum”, a declarat fosta componentă a trupei Andre.

Citește articolul complet pe http://www.click.ro/vedete/romanesti/ajuns-la-splash-vedete-la-apa-dar-nu-stie-sa-inoate-andreea-antonescu-are-emotii

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava