Concert pascal
MOPAN Suceava

Publicaţia cu tematică juridică Muzica Instanţelor nr 1, aferent lunii octombrie, se află începând din această săptămână la chioşcurile de presă din toată ţara.
Benzile desenate de graficianul Patricia abordează subiecte inspirate din instanţele de judecată, precum Au uitat să-şi asigure militarii, Untold ţipă fals, Caritas revine la Parchet, Sticla Turda se traduce în chineză, Balada ultimei lostriţe, Cum se împart bisericile catolicilor.

Prin intermediul unui QR Code, cititorii pot intra pe site-ul publicaţiei, unde găsesc informaţii detaliate, legate de procesul care a inspirat benzile desenate.
Pasionaţii benzilor desenate sunt chemaţi să continue poveştile sugerate din instanţele de judecată, să coloreze desenele, să imagineze alte scenarii de BD şi să trimită redacţiei pronosticuri pentru procesele descrise, aflate în derulare.

Revista de benzi desenate Muzica Instanţelor este un proiect al firmei Minuta Instanţelor SRL din Cluj, implementat cu sprijinul CNIPMMR- Creative Start, cofinanţat de Uniunea Europeană, din Fondul Social European, prin Programul Operaţional Capital Uman, cu o sumă nerambursabilă în valoare de 160.000 de lei.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Cultural
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava