Concert pascal
MOPAN Suceava

Luni seară în timp ce conducea mopedul pe DC 40 C, în comuna Grăniceşti, din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum, un bărbat de 34 de ani din comuna Dărmăneşti s-a dezechilibrat și a căzut cu mopedul în șanțul betonat de pe partea dreaptă a drumului.
În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea unui bărbat de 34 de ani din comuna Dărmăneşti, pasager pe moped, care a fost transportat cu ambulanţa la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Conducătorul mopedului a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii a alcoolemiei.
Cu ocazia verificărilor efectuate în bazele de date poliţiştii au stabilit faptul că, bărbatul de 34 de ani nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto.
De asemenea mopedul nu avea montate plăcuțe cu numărul de înmatriculare, conducătorul auto declarând verbal că nu deține niciun document al mopedului și nu cunoaște dacă este înmatriculat sau înregistrat.
În cauză s-a întocmit dosar penal sib aspectul comiterii infracţiunilor de ,,vătămare corporală din culpă”, „conducerea unui vehicul neînmatriculat” și „conducerea unui autovehicul fără permis de conducere”, ce va fi soluţionat procedural.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava