Concert pascal
MOPAN Suceava

La data de 16.02.2018, ora 13.23, în timp ce conducea motociclul pe str. Oborului, din municipiului Vatra Dornei, pe fondul neatenției în conducere, un tânăr de 22 de ani, din județul Iași, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a pătruns pe trotuarul de pe sensul opus, unde a accidentat o localnică de 72 de ani, ce se deplasa regulamentar în calitate de pieton.

Victima a fost transportată cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că numărul de înmatriculare al motociclului este fals, acesta figurând înmatriculat cu un alt număr de înmatriculare.

În urma audierilor, tânărul a declarat faptul că, vehiculul a fost închiriat de la un localnic de 47 de ani, pentru a efectua o excursie pe raza municipiului Vatra Dornei, fără a încheia cu acesta un contract de închiriere, proprietarul recunoscând faptul că, a uitat să monteze plăcuța cu numărul de înmatriculare corect pe motociclu.

Vehiculul a fost imobilizat la sediul poliției până la soluționarea cercetărilor.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „vătămarea corporală din culpă” și „punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare”, ce va fi soluţionat procedural.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava