Concert pascal
MOPAN Suceava
Galerie foto46 poze în acest set

A doua ediţie a Galei caritabile “Top 10 Suceveni”, eveniment care a avut loc la sfârşitul săptămînii trecute, s-a bucurat de un succes deosebit, atât din punct de vedere al numărului de participanţi, cât şi al sumelor de bani colectate. Evenimentul a fost organizat de cotidianul „Monitorul de Suceava”, Camera de Comerţ şi Industrie Suceava,  Complexul Turistic „Conacul Domnesc” Suceava şi Federaţia Patronală IMM Suceava. La fel ca şi la ediţia de anul trecut, în cadrul galei au fost prezentaţi zece suceveni care pe parcusul acestui an au reuşit să se evidenţieze în mod deosebit.
La ediţia de anul acesta a Galei „Top 10 Suceveni” au fost premiaţi o tânăra nevăzătoare Magdalena Iurescu, care a reuşit să termine două facultăţi ca şefă de promoţie, primarul Gheorghe Fron, din comuna Cornu Luncii, care a reuşit ca împreună cu mai mulţi voluntari să recontruiască două case distruse de unincendiu,  judecătorul Marcel Nechita, cel care oferă în fiecare lună o sumă de până la 2.000 de lei pentru a ajuta patru elevi să-şi continue studiile; echipa de rugby juniori U19 a CSŞ din Gura Humorului, care a obţinut anul acesta să devină campioană naţională; Fundaţia „O Nouă Viaţă” care a reuşit să schimbe destinul şi viaţa copiilor care erau instituţionalizaţi în fostul orfelinat din Siret; preotul Mihai Negrea de la mănăstirea Podul Coşnei, care are în grijă nu mai puţin de 42 de copii orfani; Toader Ignătescu, meşterul care în ultimi zece ani reuşeşte să organizeze la casa sa din Păltinoasa o tabără de creaţie pentru meşterilor populari şi artişti plastici; fotbalistul sucevean Lucian Goian,  care este susţinătorul unei ample campanii de strângere de fonduri Albert, un copil de doar cinci ani, dar care suferă de o boală gravă; un preot din Fălticeni, Liviu Mihăilă, cel care a înfiinţat Festivalul Internaţional de Teatru pentru Tineret „Grigore Vasiliu Birlic”; precum şi Iustina Crăciun, o elevă din Fălticeni care a reuşit performanța de a obţine două medalii de aur la Olimpiada Internaţională de Astronomie şi Astrofizică. Fiecare dintre aceştia au primit cât un premiu de 1.000 de lei.
Dintre cele zece cazuri prezentate, premiul publicului a fost câştigat de către preotul Mihail Negrea.
Trebuie subliniat că evenimentul Gala „Top 10 suceveni” a fost unul caritabil, iar toţi banii strânşi din invitaţii, donaţii şi din licitaţiile organizate au fost donaţi unui elev în vârstă de 15 ani,  Nicu Titus Ungureanu, care îşi doreşte să ajungă arhitect. Acesta a fost abandonat de părinţi la vârsta de opt luni, iar apoi, la vârsta de doi ani şi jumătate a fost luat de un asistent maternal, Elena Nemţişot, cea care îl creşte şi în momentul de faţă, dar care nu dispune de posibilităţi financiare pentru a-i împlini visul de a deveni arhitect. Nicu Titus Ungureanu este elev al Colegiului  de Artă „Ciprian Porumbescu” Suceava, secţia arhitectură, şi este un foarte talentat grafician. Tânărul sucevean a primit nu mai puţin de 33.900 de lei (339 de milioane de lei vechi), bani care îi vor folosi pentru a-şi susţine studiile.
La Gala „Top 10 Suceveni” au participat peste 500 de invitaţi, întregul eveniment fiind prezentat de redatorul şef al cotidianului Monitorul de Suceava, Tiberiu Avram, şi primarul din Gura Humorului, Marius Ursaciuc.
La organizarea acestei gale au contribuit  Direcţia Silvică Suceava, SC General Construct, Calcarul Grup, SC Bermas Suceava, PRO Distribution, EURO MAST Industries, Popas Turistic Bucovina, SC SUCT SA, SC Killer, Alevia, Belpan, Auto Mitric – Distribuitor Volkswagen, Selgros, Iulius Mall, La Dorna, Grup Muşatinii, Moments – In Style, Corsem – Instalaţii, Forestfalt – Servicii SRL, Marelvi – Electrocasnice, SC Datis SRL Gura Humorului. Complexul Turistic Conacul Domnesc Suceava.

Foto: Artistul

A doua ediţie a Galei „Top 10 Suceveni” s-a bucurat de un succes deosebit, 10.0 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
Social
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava