Concert pascal
MOPAN Suceava

De-a lungul vremii, nici Gabriela Firea nu a scăpat de acuzațiile că ar fi ajuns în patul unor politicieni influenți pentru a avansa în carieră. Și s-au vehiculat numele grele: de la Mugur Isărescu, la Victor Hrebenciuc, Radu Vasile și Călin Popescu Tăriceanu, notează click.ro. A fost amanta vreunuia? I-a spart casa fostului soț, Răsvan? Iată ce a răspuns fostul primar al Capitalei în emisiunea ”40 de întrebări”, difuzată marți seară, la Kanal D.

Tristă, veselă, cu ochii în lacrimi. Așa a fost Gabriela Firea (48 de ani) pe tot parcursul emsiunii moderată de Denise Rifai. Timp de trei ore, aceasta a răspuns la 40 de întrebări, multe dintre ele incomode. După grimasele făcute s-a văzut că nu i-au convenit, dar a răspuns la fiecare în parte. Inclusiv dacă a fost amanta lui Călin Popescu Tăriceanu sau a altor politicieni, așa cum s-a zvonit de-a lungul vremii. ”Sunt numai minciuni. Este greu de crezut că o femeie poate reuși în carieră fără ajutorul cuiva. Am avut o căsnicie fericită și devotată”, a răspuns Firea, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/news/national/fost-sau-nu-gabriela-firea-amanta-lui-calin-popescu-tariceanu-i-spart-casa-fostului

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava