• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

O femeie de 87 de ani, din Hancea-Vereşti, a suferit degerături de gradul I la ambele tălpi, după ce s-a speriat şi a ieşit desculţă în zăpadă, din cauză că locuinţa îi luase foc. Incendiul a izbucnit aseară, în jurul orei 21.00, după ce femeia a turnat motorină direct în focul din sobă. Paramedicii SMURD i-au acordat victimei primul ajutor, iar apoi au adus-o la Spitalul din Suceava. În incendiu au ars acoperişul casei, două camere, bucătăria, elemente de mobilier, bunuri electrocasnice, materiale textile şi tîmplăria interioară şi exterioară. De asemenea, s-au degradat pereţii portanţi ai locuinţei. Pompierii au intervenit cu două autospeciale şi au reuşit să lichideze incendiul la miezul nopţii. Ei au salvat anexele gospodăreşti.

A fugit desculţă din casa în flăcări şi s-a ales cu degerături din cauza zăpezii, 1.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava