Concert pascal
MOPAN Suceava

La data de 11.09.2022, în jurul orei 01.00, polițiștii din cadrul Sectiei 8 Politie Rurala Adâncata au obtinut o informatie cu privire la faptul ca pe str. Eternitatii, de pe raza satului Mitocu Dragomirnei, un șofer posibil baut a intrat cu autoturismul  în șant.

La fata locului s-a deplasat patrula din cadrul Sectiei de Politie 8 Adancata, care a identificat un autoturism care era intrat în șantul de pe marginea str. Eternitatii, iar la volanul acestuia se afla un barbat. Dupa ce s-au prezentat și declinat calitatea, lucratorii de politie au solicitat conducatorului auto sa prezinte pentru control documentele personale și cele ale autoturismului, acesta relatand verbal faptul ca nu are asupra sa permisul de conducere și cartea  de  identitate,  ci doar  polita  RCA valabila , certificatul  de înmatriculare  și  cartea de identitate a autoturismului. Acesta a fost verificat în bazele de date, stabilindu-se  ca are dreptul de a conduce vehicule  pe drumurile  publice valabil. Întrucat emana halena alcoolica acesta a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0.54 mg/l alcool pur în aerul expirat. șoferul a fost condus la Spitalul Judetean Suceava unde i-au  fost prelevate 2 mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Șoferul a fost sanctionat contraventional conform art. 147 pct. 1 din OUG 195/02, iar acestuia i-a fost adus la cunoștinta ca are obligatia de a preda permisul de conducere în termen de 5 zile Serviciului Rutier Suceava.

În cauza s-a întocmit dosar penal sub aspectul savarșirii infractiunii de conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante fapta prev. si ped. de art 336 alin. 1 din Codul Penal ce urmeaza a fi solutionat procedural de catre lucratorii SPR8 Adancata.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava