Comenzi MOPAN Suceava

La data de 25 septembrie în jurul orei 1.34 lucratorii din cadrul Politiei Orașului Vicovu de Sus, au fost sesizati ca a avut loc un accident cu pagube materiale la o statie de alimentare cu carburanti din orașul Vicovu de Sus.

Din primele verificari efectuate, a rezultat faptul ca la data de 25.09.2022,î n jurul orelor 01:25 în statia de alimentare cu carburanti a intrat autoturismul condus de un localnic, ulterior acesta pierzand controlul asupra directiei de deplasare, intrand în coliziune cu ușa unui frigider. Conducatorul auto a oprit mașina, s-a dat jos din autovehicul, dupa care a urcat în autoturism și a parcat mașina în spatele statiei peco.

Întrucat șoferul emana halena alcoolica, s-a solicitat testarea acestuia cu aparatul alcooltest, conducatorul auto refuzand testarea. A fost condus la Spitalul Municipal Radauti, unde i-au fost recoltate doua probe biologice de sange în vederea stabilirii alcoolemiei.

Șoferul a fost sanctionat contraventional cu amendă în valoare de 3.045 lei, iar ca masură complementara s-a dispus retinerea certificatului de înmatriculare.
În cauza se efectueaza cercetari sub aspectul savarșirii infractiunii de ,,conducerea unui vehicul sub influenta alcoolulul’.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava