Concert pascal
MOPAN Suceava

‘A Quiet Place Part II’ a înregistrat cel mai bun debut din pandemie, cu încasări de aproximativ 48 de milioane de dolari, la nivel nord-american, pe parcursul weekend-ului, informează contactmusic.com.

Filmul post-apocaliptic, semnat de John Krasinski – în care joacă și soția regizorului, Emily Blunt – era programat pentru lansare în 2020, dar, din cauza crizei sanitare, aşa cum s-a întâmplat în cazul celor mai multe, premiera a fost amânată din cauza pandemiei.

Filmul horror – un sequel al celui din 2018, ‘A Quiet Place’ – a rulat în 3.726 de săli şi este aşteptat să genereze încasări de 58 de milioane de dolari pe parcursul primelor patru zile, având în vedere că în SUA, luni, este marcată Ziua Eroilor.

Actriţa Emily Blunt a revenit în rolul principal, la fel şi Millicent Simmonds şi Noah Jupe. Ei formează o familie nevoită să trăiască în tăcere, de teama unor creaturi care reacţionează la zgomot. Forţaţi să se aventureze în necunoscut, membrii familiei realizează că aceste creaturi care vânează după sunet nu reprezintă singurele ameninţări ascunse în jurul lor.

Aproximativ 75% dintre sălile de cinema din SUA au fost redeschise, iar în cazul multora există încă restricţii privind capacitatea de funcţionare.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava