Ansamblul Ciprian Porumbescu - 65 ani aniversar

Ediția 2019 a Zilelor Teatrului „Matei Vișniec” din Suceava va cuprinde evenimente cu intrarea liberă, dar și spectacole pentru care se pot cumpăra bilete cu prețuri modice. Biletele costă 10 lei. Elevii din învățămîntul preuniversitar vor plăti 2 lei pentru un tichet.

Biletele pentru spectacolele dedicate copiilor costă 2 lei.

De asemenea, vor fi puse în vînzare trei categorii de abonamente:

Full option- 120 de lei pentru 19 spectacole,

Un spectacol/zi- 100 de lei pentru 14 spectacole

Zece la alegere- 80 de lei pentru 10 spectacole.

Abonamentele facilitează intrarea la spectacolele cu plată. Locuri se vor aloca doar pentru spectacolele care se vor juca în sala Teatrului Municipal „Matei Vișniec”. În celelalte săli de spectacol, și anume, Casa de Cultură și Auditorium-ul „Joseph Schmidt” al USV nu se alocă locuri nici pentru abonamente, nici pentru bilete.

Pentru aceleași spectacole există și posibilitatea achiziționării de bilete online, pe www.blt.ro.

Abonamentele și biletele vor fi puse în vînzare la casieria teatrului joi, 2 mai, respectiv luni, 6 mai. Zilele Teatrului „Matei Vișniec” au ajuns la cea de-a III-a ediție și se vor desfășura între 16 și 30 mai. Tema din acest an este „Teatrul și democrația”.

La evenimentul organizat de instituția teatrală, împreună cu Primăria și Consiliul Local, vor participa 24 de trupe din România, Franța și Republica Moldova. Acestea vor susține 32 de spectacole în 58 de reprezentații.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Cultural
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava