Festivalul international Ciprian Porumbescu 2024
MOPAN Suceava

Primarul comunei Moldovița, Traian Iliesi, și-a depus vineri candidatura pentru un nou mandat dar și lista de candidați pentru Consiliul Local. Alături de el s-au aflat președintele Consiliului Județean, Gheorghe Flutur și deputata Angelica Fador. El a făcut un apel către contracandidații sai sa păstreze o limită de decenta in aceasta campanie electorală.  „O dată la patru ani este nevoie ca noi, primarii, să vorbim și despre politică, chiar dacă administrația continuă să fie o prioritate și în această perioadă.

Alături de Președintele Consiliului Județean Suceava Gheorghe Flutur și echipa mea de consilieri locali, am depus candidatura și voi candida din partea Partidului Național Liberal pentru  un nou mandat de primar deoarece sunt multe proiecte ce trebuie duse la bun sfârșit, pentru că nu ne permitem să pierdem timp și pentru că îmi doresc tot ce este mai bun pentru comuna noastră! Comuna Moldovița are nevoie de continuitate alături de Președintele Consiliului Județean Gheorghe Flutur pentru că zeci de proiecte sunt în derulare!

În perioada următoare vor veni multe cuvinte grele din partea contracandidaților mei, dar voi prefera, ca și până acum, să las faptele să vorbească pentru mine. Fac un apel la contracandidații mei să păstreze o limită de decență din respect pentru locuitorii comunei Moldovița!” , a declarat Traian Iliesi.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava