Lume lume hai la targ
MOPAN Suceava

Finalizarea studiilor și începutul unei noi etape în traseul profesional al absolvenților promoției anului 2024 aduce în prim-planul activităților noastre suportul serviciilor publice de ocupare pentru absovenți și încrederea în schimbările pozitive pe care le poate oferi resursa de muncă a acestei generații. Oferim servicii specializate absolvenților care se înregistrează în perioada 08 iunie – 06 august 2024 la Agenția locală Suceava sau la oricare din Punctele de lucru din raza de domiciliu, respectiv  Fălticeni, Gura Humorului, Rădăuți, Cîmpulung Moldovenesc și Vatra Dornei. Această perioadă de înregistrare în  60 de zile de la data absolvirii ( de la obținerea certificatului de studii eliberat de școli), indiferent de rezultatul examenului de bacalaureat, le oferă tinerilor accesul la întreg pachetul de sprijin în integrare profesională:

– prima de inserție (1980 lei) pentru angajarea, în termenul de 60 de zile precizat, cu contract de cel puțin 1 an,

– indemnizația de șomaj a absolvenților (330 lei), care nu au găsit un loc de muncă după cele 60 de zile.

Celelalte măsuri active de inserție profesională se acordă indiferent de data înregistrării la agenția de ocupare, respectiv:

– informare și orientare profesională,

– mediere pe locurile vacante ale angajatorilor locali sau europeni, potrivit profilului ocupațional și aptitudinilor,

– cursuri de calificare gratuite și calificare prin ucenicie la locul de muncă,

– prime de mobilitate pentru absolvenții care se angajează și fac naveta la peste 15 km de domiciliu sau se angajează într-o localitate la peste 50 km și își schimbă domiciliul,

– prima de chirie ( sau alte cheltuieli de locuire) pentru absolvenții care se angajează la peste 50 de km de domiciliu și își schimbă resedința în acea localitate.

Pentru înscrierea în evidența AJOFM Suceava, tinerii au nevoie doar de cartea de identitate și adeverința de absolvire de la școală, iar ca totul să fie mai  încurajator și simplu, ne pot contacta la telefon 0230 523279, tasta 1; la sediul din Suceava, str. Tudor Vladimirescu f.n.sau la sediile Punctelor de lucru din județ; pe paginile rețelelor de socializare www.facbook.com/ajofmsuceava sau www.instagram.com/ajofmsuceava. Indiferent de modalitatea pe care o vor alege tinerii să intre în contact cu noi, vom încerca să adaptăm serviciile noastre la nevoile lor și împreună să facem diferența în schibări pozitive.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava