Un accident grav a avut loc în această noapte la ieșirea din Câmpulung Moldovenesc spre Suceava, în urma căruia doi tineri şi-au pierdut viaţa. Inspectoratul pentru Situații de Urgență Suceava a transmis că în accident au fost implicate două mașini, în care se aflau cinci persoane. Într-o mașină se aflau trei persoane, dintre care un minor, toate fiind preluate de echipajele medicale.

O persoana adulta si minorul, din prima masina, au fost transportate la spital. În cea de-a doua mașină se afla o persoană încarcerată, iar a doua persoană a fost proiectată din mașină. Cele două persoane din această mașină se aflau în stop cardiorespirator, motiv pentru care echipele medicale au efctuat manevre de resuscitare. Din nefericire dupa efectuarea manevrelor de resuscitare, victimele inconstiente nu si-au mai revenit si a fost declarat decesul. Cele două victime aveau, 17 ani şi 24 de ani.

La fața locului au intervenit modulul SMURD de la Detașamentul Câmpulung Moldovenesc, cu autospeciala pentru descarcerare si ambulanta SMURD și trei echipaje SAJ. Ulterior a sosit încă un echipaj SMURD de la Garda de Intervenție Gura Humorului.

Accident foarte grav cu doi tineri morţi la Câmpulung Moldovenesc. Un bărbat şi un minor au ajuns la spital, 7.1 out of 10 based on 37 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.1/10 (37 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava