Concert pascal
MOPAN Suceava

Un accident grav a avut loc astăzi pe DN 17 la ieșire din Stroiești spre Ilișești. În accident au fost implicate două mașini, în care se aflau șase persoane, patru dintre acestea necesitând îngrijiri medicale. Potrivit ISU Suceava cele patru victime provin din același autoturism. Două dintre ele erau încarcerate, iar celelalte doua erau blocate, în imposibilitate de a ieși singure din mașină.

„Colegii de pe descarcerare au extras victimele blocate si lucrează pentru descarcerarea celorlalte două persoane rănite. Una dintre acestea este in stare de inconștiență”, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată.

El a spus că persoana inconștientă și-a revenit în cele din urmă. Cei patru răniți, doi tineri și două tinere, au fost transportați la spital, toți fiind conștienți dar cu multiple traumatisme suferite în urma accidentului.

La fața locului intervin pompierii militari cu o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD, cu sprijinul a trei echipaje SAJ.

Accident grav la ieșirea din Stroiești spre Ilișești cu șase persoane implicate. Patru răniți, din care unul în stare de inconștiență (FOTO), 9.0 out of 10 based on 3 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.0/10 (3 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava