Concert pascal
MOPAN Suceava

Polițiștii din cadrul Secției 13 Poliție Rurală Bălcăuți, în timp ce se aflau în serviciul de patrulare pe raza localității Șerbăuți, au constatat faptul că șoferul autoturismului care circula în fața autospecialei de poliție, pe sensul de mers Călinești – Șerbăuți, pe D.C. 55, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în gardul imobilului din localitate.

În urma incidentului rutier nu au rezultat victime și nici nu erau alți pasageri, conducătorul auto fiind singur în mașină, ci doar pagube materiale, autoturismul fiind avariat, iar la volanul autoturismului a fost identificat un bărbat de 41 ani, domiciliat în Suceava.

Deoarece persoana în cauză emana halenă alcoolică și era incoerentă în vorbire i s-a solicitat să fie testată cu aparatul etilotest în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei în aerul expirat, Rebciuc Ionel, fiind de acord cu solicitarea organelor de poliție, însă nu a putut sufla în mod constant în aparatul etilotest, fapt pentru care a fost condus la Spitalul orașului Siret, pentru determinarea concentrației alcoolice din sânge.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ,,conducerea unui vehicul de către o persoană aflată sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava