Concert pascal
MOPAN Suceava

Accidentul din Frasin în care au fost implicate opt persoane implicate a fost provocat de şoferul unei utilitare care transporta lemne fără acte. Sâmbătă, în jurul orei 14:30, un bărbat de 34 ani, din orașul Frasin, conducea autoutilitara încărcată cu material lemnos pe DN 17, în interiorul localităţii Bucşoaia, , având direcţia de deplasare Gura Humorului către Frasin. În momentul în care a ajuns în dreptul intersecţiei cu str. Suha, a intrat în coliziune cu un autoturism condus de către un bărbat de 43 ani, din com. Iaslovăţ, jud. Suceava.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală uşoară a trei persoane din autoutilitara condusă de bărbatul de 34 de ani.

Ambii conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat în ambele cazuri, fiindu-le recoltate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Autoutilitara era încărcată cu cantitatea de 0,3 metri cubi de lemn de foc de esenţă fag, fără documente de provenienţă, motiv pentru care șoferul de 34 de ani a fost sancţionat conform prevederilor Legii 171/2010. Lemnul a fost confiscat şi predat în custodie Cantonului Silvic 16 Cotu, din cadrul Ocolului Silvic Frasin.

Cercetările vor fi continuate de lucrătorii Compartimentului Rutier din cadrul Poliţiei Oraşului Gura Humorului, cauza urmând a fi soluţionată procedural.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava