Concert pascal
MOPAN Suceava

Grupa de copii născuţi în anul 2004 de la ACS Juniorul Suceava a obţinut o frumoasă performanţă la sfârşitul săptămânii trecute, izbutind să se claseze pe locul al doilea la Braşov Indoor Cup 2016, una dintre cele mai puternice competiţii din Europa de Est pentru fotbalul juvenil. Nu mai puţin de 28 de formaţii din ţări precum Serbia, Ungaria şi România s-au aliniat la startul întrecerii. Micii fotbalişti pregătiţi de Bogdan Pantea şi Constantin Dumistrăcel au reuşit să câştige grupa din care au făcut parte după 1-1 cu LPS Vaslui, 16-0 cu Asa Târgu Mureş şi 2-0 cu maghiarii de la Olasz Focisuli Debrecen. În sferturi, sucevenii au trecut cu 3-1 de CFR II Cluj, iar în semifinale i-au învins cu 2-1 pe cei de la Tâmpa Braşov. Confruntarea finală împotriva grupării CFR I Cluj a fost deosebit de disputată şi de echilibrată şi s-a încheiat cu victoria ardelenilor, cu scorul de 2-1.
„A fost un duel între două formaţii de valori apropiate. Noi am avut ghinionul de a rata un penalty la scorul de 0-0, după care am încasat golul decisiv cu doar două minute înainte de expirarea timpului regulamentar de joc”, a declarat antrenorul Bogdan Pantea.
Întreaga echipă Juniorul a lăsat o impresie deosebită, cu un plus pentru Narcis Puşcaşu, care a fost desemnat cel mai bun portar al turneului. Trebuie amintit că gruparea suceveană a fost cea mai eficientă dintre cele 28 participante, cu 22 de goluri marcate, opt dintre aceste reuşite purtând semnătura lui Matteo Vacariu.
Iată lotul complet de jucători utilizat de ACS Juniorul pe parcursul Braşov Indoor Cup 2016: Narcis Puşcaşu şi Cătălin Aioanei – portari; Mihnea Moştoflei, Luca Atitienei, Matteo Vacariu, Eduard Neamţu, Iustin Strugariu, Robert David, Dimitrie Toader, Daniel Corniciuc, Sebastian Dîrţu, Bogdan Butnar şi Robert Locic.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava