Concert pascal
MOPAN Suceava

O nouă acțiune de dezinfecție la nivel înalt s-a desfășurat miercuri, 8 aprilie, pe raza orașului Liteni și a satelor aparținătoare, Rotunda, Poiana Rotunzii, Corni, Siliștea, Roșcani și Vercicani. Aceasta a fost ”ordonată” de primarul Tomiță Onisii prin Direcția Administrare Servicii Publice din cadrul Primăriei Liteni. ”Acțiunea  de dezinfecție cu substanțe biocide sa desfășurat pe mai multe paliere astfel: dezinfecția interioră  a scărilor de bloc și a spațiilor comune situate în centrul orașului Liteni și a fostul S.M.A., dezinfecția trotuarelor, parcărilor, locurilor publice de acces în magazine alimentare, farmacii, dispensar, instituții publice locale.

Dezinfecția tuturor străzilor și drumurilor comunale aflate în administrate Primăriei orașului Liteni”, a explicat primarul care a ținut să sublinieze că „pentru noi pe primul loc acum este sănătatea populației”.

Vreau totodată să le transmit sănătate multă tuturor celor afectați de acest coronavirus și domnului președinte Gheorghe Flutur pentru că avem nevoie de energia și de forța lui în această perioadă dificilă pentru județul nostru”

Substanțele cu acţiune biocidă utilizate în cadrul amplei acțiuni de dezinfecție, au fost Biclosol tablete și hipoclorit de sodiu cu concetrație de 5,25%. Pentru stropirea cu  substanțe cu acţiune biocidă în sările de bloc, trotuare, parcări, locuri publice care asigură accesul, s-a  apelat la servicile unei firme specializate și autorizată de Direcția de Sănătate Publică. Dezinfecția străzilor și drumurilor comunale administrate de Primăria orașului Liteni s-a făcut cu un atomizor tip MET purtat de  tractor. Acțiunea de dezinfecție a fost sprijinită logistic în permanență de către Poliția orașului Liteni.  Primarul Tomiță Onisii a ținut de altfel să  aducă mulțumiri publice polițiștilor pentru sprijinul constant din ultima  periodă critică. ”Vreau totodată să le transmit sănătate multă tuturor celor afectați de acest coronavirus și domnului președinte Gheorghe Flutur pentru că avem nevoie de energia și de forța lui în această perioadă dificilă pentru județul nostru. A făcut foarte multe lucruri pe care nici un alt președinte nu le-a făcut pentru județ , lucruri pozitive care au schimbat în bine fața județului”, a încheiat primarul Tomiță Onisii.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava